Richard Madden as Mason Kane, Priyanka Chopra Jonas as Nadia Sinh

Spion-serien Citadel får ny trailer

Russo-brødrene er tilbake med action-fylt spionserie på Prime Video.

Prime Video slapp i dag den offisielle traileren på den kommende spion-thriller-serien Citadel. Den første sesongen av denne banebrytende, globale serien består av seks episoder der de to første har premiere 28. april på Prime Video, i tillegg til at det slippes én episode ukentlig frem til 26. mai.

Den etterlengtede dramaserien er produsert av Russo Brothers AGBO og showrunner David Weil, med Richard Madden og Priyanka Chopra Jonas i hovedrollene, i tillegg til Stanley Tucci og Lesley Manville. Citadel vil være tilgjengelig i mer enn 240 land over hele verden.

Priyanka Chopra Jonas as Nadia Sinh

Om Citadel

For åtte år siden falt Citadel. Det uavhengige globale spionbyrået som har i oppgave å opprettholde trygghet og sikkerhet blant borgerne, ble ødelagt av operatører fra Manticore, et mektig kartell som manipulerer verden fra skyggene. Med Citadels fall fikk eliteagentene Mason Kane (Richard Madden) og Nadia Sinh (Priyanka Chopra Jonas) minnene sine slettet da de så vidt slapp unna med livet i behold. De har holdt seg skjult siden, bygget nye liv under nye identiteter, uvitende om deres fortid. Helt til en natt, da Mason blir sporet opp av sin tidligere Citadel-kollega, Bernard Orlick (Stanley Tucci), som desperat trenger hans hjelp for å forhindre Manticore i å etablere en ny verdensorden. Mason oppsøker sin tidligere partner, Nadia, og de to spionene legger ut på et oppdrag som tar dem rundt om i verden i et forsøk på å stoppe Manticore, mens de kjemper med et forhold bygget på hemmeligheter, løgner og en farlig, men udødelig kjærlighet.
 
Richard Madden spiller Mason Kane, sammen med Priyanka Chopra Jonas som Nadia Sinh, Stanley Tucci som Bernard Orlick, Lesley Manville som Dahlia Archer, Osy Ikhile som Carter Spence, Ashleigh Cummings som Abby Conroy, Roland Møller som Anders Silje og Davik Silje, Caoilinn Springall som Hendrix Conroy, og flere. 

Fra Amazon Studios og Russo Brothers AGBO er Citadel produsert av Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot og Scott Nemes for AGBO, med David Weil som showrunner og utøvende produsent. Josh Appelbaum, André Nemec, Jeff Pinkner og Scott Rosenberg som utøvende produsenter for Midnight Radio. Newton Thomas Sigel og Patrick Moran er også utøvende produsenter.