Se Jennifer Garner i «The Last Thing He Told Me»

Apple TV+ har nettopp sluppet den nye traileren til mini-serien.

Apple TV+ har sluppet traileren for mini-serien The Last Thing He Told Me, som er basert på den bestselgende romanen Det siste han fortalte meg av Laura Dave. I tillegg til å spille hovedrollen er også Jennifer Garner executive producer.

Serien har også med Nikolaj Coster-Waldau, Angourie Rice, Aisha Tyler, Augusto Aguilera, Geoff Stults och John Harlan Kim i rollene. The Last Thing He Told Me er produsert av Reese Witherspoons produksjonsselskap Hello Sunshine og 20th Television. Den første episoden kommer på Apple TV+ 14. april og vil ha ukentlige episoder frem til 19. mai.

Miniserien følger Hannah (spilt av Garner) som må danne et forhold til sin 16 år gamle stedatter Bailey (spilt av Rice) for å finne sannheten om ektemannens mystiske forsvinning.

Laura Dave og ektemannen Josh Singer har gått sammen for å tilpasse The Last Thing He Told Me for TV-skjermen, og begge er med som executive producers sammen med Garner, Hello Sunshines Reese Witherspoon og Lauren Neustadter. Serien er produsert for Apple av Hello Sunshine og 20th Television. Olivia Newman regisserer pilotepisoden og de andre regissørene inkluderer Deniz Gamze Erguven, Daisy Von Scherler Mayer og Lila Neugebauer.

The Last Thing He Told Me er det nyeste samarbeidet mellom Apple og Hello Sunshine. Tidligere samarbeid inkluderer den psykologiske thrilleren Surface, anerkjente The Morning Show, Truth Be Told og den kommende musikkonkurransen My Kind of Country.