Succession Sesong 4

Ny trailer til Succession sesong 4!

HBO slipper i dag den offisielle traileren til den fjerde og siste sesongen av Succession. Norske Eili Harboe er bekreftet på rollelisten til den prisbelønte dramaserien.

Sesong fire av HBOs kritikerroste dramaserie Succession får premiere 27. mars på HBO Max. I fjor høst ble det spilt inn scener til den kommende sesongen her i Norge. 

Nye skuespillere som slutter seg til rollebesetningen denne sesongen inkluderer norske Eili Harboe (Beforeigners, Thelma), islandske Jóhannes Haukur Jóhannesson (Beforeigners, Game of Thrones), Annabeth Gish og Adam Godley. 

Serien, skapt av Jesse Armstrong, utforsker temaer som makt og familiedynamikk sett fra perspektivene til patriarken Logan Roy (Brian Cox) og hans fire voksne barn, Kendall (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin), og Connor (Alan Ruck).

Succession Brian Cox
Brian Cox som Logan Roy i Succession.

I sesong fire av Succession rykker salget av mediekonglomeratet Waystar Royco til teknologivisjonæren Lukas Matsson stadig nærmere. Konsekvensene av det enorme salget skaper eksistensiell angst og splittelse blant Roy-familiens medlemmer, som spekulerer i hvordan livene deres vil bli når avtalen er fullført. En maktkamp følger, og familien må forberede seg på en fremtid der deres kulturelle og politiske makt kan bli betydelig svekket.

Tidligere annonsert rollebesetning i sesong fire inkluderer Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, J. Smith-Cameron, Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Arian Moayed, Alexander Skarsgård, Stephen Root, m.fl. 

De tre første sesongene av Succession har vunnet 13 av til sammen 48 Emmy-nominasjoner. Både andre og tredje sesong av serien mottok en Emmy i den gjeve kategorien Outstanding Drama Series.   

Succession sesong fire er skapt av Jesse Armstrong; executive produsenter er Jesse Armstrong, Adam McKay, Frank Rich, Kevin Messick, Jane Tranter, Mark Mylod, Tony Roche, Scott Ferguson, Jon Brown, Lucy Prebble, Will Tracy og Will Ferrell. Jesse Armstrong er showrunner.

Skribent