Denne gangen har vi med tre ihuga og usedvanlig kunnskapsrike Star Wars-fans: Knut Løchsen fra Norges største Star Wars-podcast «Yoda, Neida, så…», kulturjournalisten Carl August Klevjer fra NRK og Filmmagasinets ansvarlige redaktør Eirik Bull som har svart belte i Star Wars.

Samtalen svinger innom den kommende tredje sesongen av The Mandalorian, forskjellige filmer og serier i Star Wars-franchisen ogfremtiden til Star Wars universet. Vi snakker også om Star Wars Celebration 2023 og avslører noen eksklusive nyheter som fort kan lede til fler Star Wars-relaterte episoder fra oss i fremtiden.

Gjester
Knut Løchsen, Carl August Klevjer og Eirik Bull
Programleder
Thor Aaberg
Produsenter
Thor Aaberg og Eirik Bull
Musikk
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk
Lilla Lyd
Andre steder å lytte?
Skribent