Minions: The Rise of Gru på SkyShowtime

De modige minionene er tilbake med flere sprø eventyr i Minions: The Rise of Gru, som vises på SkyShowtime i Norge fra 28. februar.  

Lenge før han blir ondskapens fyrste, er Gru (spilt av Steve Carell) bare en 11 ¾ år gammel gutt i en forstad på 1970-tallet, som planlegger verdensherredømme fra kjelleren sin. Det går ikke særlig bra. Da Gru støter på minionene, inkludert Kevin, Stuart, Bob og Otto – en ny minion med tannregulering og stort behov for å gjøre alle til lags – er en noe uvanlig familie og allianse skapt.

Sammen bygger de sitt første tilfluktssted, designer sine første våpen og forsøker å utføre sine første oppdrag. Og når den beryktede superskurk-supergruppen kjent som Vicious 6 kvitter seg med lederen sin – den legendariske kampsportutøveren Wild Knuckles (spilt av Alan Arkin) – lar Gru, deres største fan, seg intervjue for å tas opp som nytt medlem.

Vicious 6 lar seg ikke imponere av den puslete wannabe-skurken, men så overlister Gru dem, til deres store vrede, og brått er han selve erkefienden til den ondeste gjengen i verden. Med Gru på rømmen forsøker minionene å mestre kung fu-kunsten for å redde ham, og Gru oppdager at selv de verste slemminger trenger litt hjelp fra vennene sine.  

Tre stk Minions.

Minions: The Rise of Gru har et stjernespekket lag med seg som «the Vicious 6»: Taraji P. Henson, Lucy Lawless, Dolph Lundgren, Danny Trejo og Jean-Claude Van Damme. Andre medvirkende er Michelle Yeoh, Russell Brand og Julie Andrews.

Det er filmseriens opprinnelige skapere som står bak Minions: Historien om Gru, som er produsert av Illuminations grunnlegger Chris Meledandri og hans mangeårige samarbeidspartnere Janet Healy og Chris Renaud. Filmen er regissert av Kyle Balda (Grusomme meg 3, Minions), med medregi av Brad Ableson (The Simpsons) og Jonathan Del Val (Kjæledyrenes hemmelige liv-filmene), og minionene har Pierre Coffins ikoniske stemme. 

Fra 28. februar gjør de populære minionene comeback med Minions: The Rise of Gru på SkyShowtime med stemmer fra Steve Carell, Taraji P. Henson, Jean-Claude Van Damme, Russell Brand og Julie Andrews.

Skribent