funny woman

Kommer på SkyShowtime snart!

Se høydepunktene som kommer i februar.

Årets andre måned byr på humor, romantikk og intriger når SkyShowtime lanserer to nye serier.

Funny Woman

Denne komiserien er basert på Nick Hornbys bestselgende roman Funny Girl, hvor skjønnhetsdronningen Barbara Parker (Gemma Arterton) fra Blackpool gjør alt for å lykkes i London – midt i «the swinging 60s». Humoren viser seg å være Parkers største ressurs, og hun omdefinerer hva det vil si å være en morsom kvinne.

Serien på 6 episoder vil være eksklusivt tilgjengelig på SkyShowtime fra 10. februar. Episode 1-3 slippes ved lanseringen, deretter publiseres nye episoder ukentlig.

Bold, stylish, and courageous, Gemma Arterton stars as Barbara Parker – the force of nature who takes London by storm. Her journey from Blackpool beauty queen to comedy superstar and nation’s sweetheart is set during the cultural explosion of the 1960s; Clare-Hope Ashitey (Riviera, Top Boy), Arsher Ali (Informer, The Missing) and Alexa Davies (White House Farm, Mamma Mia: Here We Go Again!) will also star with more cast to be confirmed. It’s the height of the swinging 60s and Barbara Parker has just been crowned Miss Blackpool – but there’s got to be more to life than being a beauty queen in a seaside town, right? She wants to be… someone. The bright lights of London are calling, and our determined hero sets off to find out who that someone is. The London she encounters is not as quite as swinging as the one she’d read about and seen on TV. However, after a series of setbacks Barbara finds herself in unfamiliar territory – an audition for a TV comedy show. Barbara’s uncompromising northern wit proves to be the X factor that the show has been missing. She gets the part and becomes part of a ground-breaking new sitcom which will have an impact on British comedy for decades to come. Being a woman in a largely male environment has its own challenges, but as Barbara ‘finds her funny’ she re-defines the prevailing attitude to funny women and in the process, reinvents herself.

The Best Man: The Final Chapters

Denne serien er basert på filmene med samme navn, som er skrevet og regissert av Malcom D. Lee. Her får vi et gjensyn med Harper, Robyn, Jordan, Lance, Quentin, Shelby, Candace og Murch idet forhold utvikler seg og tidligere sorger kommer til overflaten igjen. Midtlivskrise møter midtlivsrenessanse i en uforutsigbar miks.

Serien på 8 episoder vil være eksklusivt tilgjengelig på SkyShowtime fra 14. februar. Episode 1-3 slippes ved lanseringen, deretter publiseres nye episoder ukentlig.

The Best Man: The Final Chapters

Storfilmen Jurassic World Dominion får eksklusiv premiere på SkyShowtime i februar. Det kommer også nye episoder av seier som Mayor of KingstownYellowstone-forløperen 1923
The Undeclared WarLaw & Order (sesong 22) og Souls. Det vil annonseres ytterligere premierer i løpet av de kommende ukene.

Podcastprodusent og skribent