RABBIT HOLE: Kiefer Sutherland as John Weir of the Paramount+ series Rabbit Hole. Photo Cr: Brian Bowen Smith/Paramount+ © 2022 Viacom International Inc. All Rights Reserved.

Kiefer Sutherland i Rabbit Hole

Sesongen, som består av åtte episoder og har Kiefer Sutherland i hovedrollen, kan strømmes på SkyShowtime fra og med 31. mars.  

Ingenting er som det ser ut ved første øyekast i Rabbit Hole, der John Weir (Sutherland), en mester i bedrag og bedriftsspionasje, utsettes for falske drapsanklager. Bak det hele står mektige krefter som har evnen til å påvirke og kontrollere befolkninger. 

I tillegg til Sutherland har Rabbit Hole en imponerende rollebesetning med blant annet Charles Dance («Game of Thrones») som Dr. Ben Wilson, Meta Golding («Empire») som Hailey Winton, Enid Graham («Mare of Easttown») som Josephine «Jo» Madi, Jason Butler Harner («Ozark») som Valence, Walt Klink («Arctic Circle») som praktikanten og Rob Yang («Succession») som Edward Homm. 

Sutherland er utøvende produsent for Rabbit Hole, sammen med manusforfatterne og regissørene John Requa og Glenn Ficarra («This Is Us», «WeCrashed»), Charlie Gogolak («The Sinner», «WeCrashed»), Suzan Bymel («Designated Survivor») og Hunt Baldwin («Longmire», «The Closer»). 

Skribent