Filmmagasinets Podcast

«Filmmagasinets Podcast» kommer veldig snart, og med det, en aldri så liten «rebranding», som du kanskje har sett på nettsiden allerede. Og siden vi ikke klarer å vente stort lenger med å vise dere hva vi har spilt inn, så har vi et lite teaser-klipp her.

Men hva er egentlig Filmmagasinets Podcast? Med et så «on-the-nose» navn er det vel ingen tvil. Vår podcast vil handle om filmer, serier, sjangere og forskjellige relevante temaer. Vi styrer unna tabloide popcorn-saker og episoder om «10 filmer med ekte sex-scener», men fokuserer heller på nerdete dypdykk og intervjuer.

Vi har som mål å ha spennende gjester i hver episode, og for å unngå at vi snakker i munnen på hverandre, sikter vi også på å ha maks tre mennesker bak mikrofonene.

Her er vår nye teaser!

Skribent