1923 featured

Yellowstone i 1923

På SkyShowtime 16. januar.

Vi skrev om Taylor Sheridan-universet i forbindelse med en artikkel om Yellowstone i fjor, og nå kommer del 3 fra denne fabelaktige vakre western-serien.

Altså, selve Yellowstone serien er satt til nåtid. Så kom forhistorien fra 1800-tallet i 1883, og nå kommer enda en serie om familien Duttons opphav. 1923 er den neste delen av Dutton-familiens opprinnelseshistorie, og vil introdusere en ny generasjon Duttons, ledet av patriarken John (Harrison Ford) og matriarken Cara (Helen Mirren).

Serien vil ta oss med til tidlig 1900. Dette var ingen lett tid i amerika, de slet med pandemier, tørke, overgangen fra forbudstiden, og den virkelige store depresjonen. Alt dette når selvfølgelig frem til fjellene i vest som familien Duttons kaller sitt hjem. 

Fra 16. januar blir den nye, mye etterlengtede og originale dramaserien tilgjengelig for strømming, kun på SkyShowtime.

I tillegg til Ford og Mirren vil du også få et møte med Darren Mann (Animal Kingdom), Michelle Randolph (A Snow White Christmas), James Badge Dale (Hightown), Marley Shelton (Scream), Brian Geraghty (Big Sky), Aminah Nieves (Blueberry) og Jerome Flynn (Game of Thrones).  

Det ser ut som fans av de to foregående seriene har mye å glede seg til.

Nicholas Emmanuel Carlie