Boston Strangler m. Kiera Knightly

Boston Strangler kommer på Disney+

Eksklusiv premiere 17. mars 2023.

Disney+ slipper snart Boston Strangler med Kiera Knightley, Carrie Coon, Alessandro Nivola og Chris Cooper. Denne true crime thrilleren er basert på den sanne historien om The Boston Strangler, seriemorderen som drepte 13 kvinner i Boston, Massachusetts i 1960-årene. Filmen vil være å finne under Star-banneret på Disney+ fra og med 17. mars.

I Boston Strangler følger vi  avisreporteren Loretta McLaughlin (spilt av Keira Knightley), den første journalisten som begynner å ane et mønster i seriemorderens grimme drap. Mens den mystiske drapsmannen tar fler og fler liv, prøver Loretta å etterforske saken sammen med sin kollega Jean Cole (spilt av Carrie Coon), men hindres stadig av samtidens sexistiske holdninger.
I jakten på sannheten fortsetter McLaughlin og Cole etterforskningen på tross av hindrende holdninger og enorm fare for egne liv.

Kiera Knightley som Loretta McLaughlin og Carrie Coon som Jean Cole.


Boston Strangler er skrevet og regissert av Matt Ruskin og er produsert av 20th Century Studios. ABC News vil slippe ut en medfølgende true crime podcast i tre deler, som sammenfaller med filmpremieren på Disney+. Dette tredelte narrativet formidles av den prisvinnende, tidligere Boston Globe-journalisten Dick Lehr, som kjente den ekte Loretta McLaughlin og som selv rapporterte rundt Boston Strangler-saken i sin tid. Podcasten utforsker mer av bakgrunnshistoriene til ofrene og deres grusomme skjebner, samt hvorfor denne saken fortsatt fascinerer så mange mennesker etter et halvt århundre. Podcasten vil være tilgjengelig gratis på alle store podcastplattformer.

 

Podcastprodusent og skribent