Succession får norsk skuespiller

Sesong fire av HBOs kritikerroste dramaserie Succession får premiere 27. mars på HBO Max.

HBO slipper en ny offisiell teaser, nye bilder, samt navn på nye skuespillere som er med i sesong fire av den prisbelønte dramaserien. Norske Eili Harboe og islandske Jóhannes Haukur Jóhannesson står på rollelisten.

Skuespillere i tilbakevendende roller inkluderer Harriet Walter (Lady Caroline Collingwood), James Cromwell (Ewan Roy), Natalie Gold (Rava Roy), Caitlin Fitzgerald (Tabitha), Ashley Zukerman (Nate Sofrelli), Larry Pine (Sandy Furness), Mark-Linn Baker (Maxim Pierce) og Pip Torrens (Peter Munion). 

Serien, som er skapt av Jesse Armstrong, utforsker temaer som makt og familiedynamikk sett fra perspektivene til patriarken Logan Roy (Brian Cox) og hans fire voksne barn, Kendall (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin), og Connor (Alan Ruck).

I sesong fire av Succession rykker salget av mediekonglomeratet Waystar Royco til teknologivisjonæren Lukas Matsson stadig nærmere. Konsekvensene av det enorme salget skaper eksistensiell angst og splittelse blant Roy-familiens medlemmer, som spekulerer i hvordan livene deres vil bli når avtalen er fullført. En maktkamp følger, og familien må forberede seg på en fremtid der deres kulturelle og politiske makt kan bli betydelig svekket.

Tidligere annonsert rollebesetning i sesong fire inkluderer Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, J. Smith-Cameron, Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Dagmara Domińczyk, Arian Moayed, Scott Nicholson, Zoë Winters, Annabelle Dexter-Jones, Juliana Canfield og Jeannie Berlin. Øvrig rollebesetning inkluderer Alexander Skarsgård, Cherry Jones, Hope Davis, Justin Kirk og Stephen Root. 

De tre første sesongene av Succession har vunnet 13 av totalt 48 Emmy-nominasjoner. Både andre og tredje sesong av serien mottok en Emmy i den gjeve kategorien Outstanding Drama Series.   

Den fjerde sesongen av Succession har premiere på HBO Max 27. mars. Men du kan se den nye teaser-traileren her og nå:

Skribent