Dette kommer i DCU i 2025

James Gunn og Peter Safran snakket nylig om hva som kommer i deres DCU.

Regissør James Gunn og Peter Safran, som nylig tok over ledelsen i DCU, filmuniverset basert på DC Comics’ superhelter, offentliggjore nylig hva de har planer om å servere av filmer og serier i 2025.

Mange DCU-fans vil nok glede seg, mens andre vil bli skuffet eller klø seg i hodet av forvirring. For det er bare å innrømme at noen av disse utivelsene kom overraskende på, spesielt når man tenker på hva som ikke kom med.

Her er det vi fikk vite kommer i 2025:

Creature Commandos: Vi begynner med animasjon. Denne serien er skrevet av James Gunn og er allerede i produksjon. Serien følger et team med monstre som går sammen for å bekjempe Nazister.

Waller: Dette er en spinoff fra hit-serien Peacemaker, som i seg selv var en spinoff fra The Suicide Squad. Serien følger den hensynsynsløse agenten Amanda Waller (spilt av Viola Davis).

Superman: Legacy: Den tredje supermanfilmen i det nye DC-universet, men denne gangen uten Henry Cavill i hovedrollen. Mange DC-fans vil nok se på denne med en viss skepsis, spesielt med tanke på at dette er en oppfølger, ikke en reboot. Filmen kommer til å bli en mer tradisjonell Superman, der helten kjemper for godhet og rettferdighet i en verden som stadig blir mer kynisk. Premieredato er satt til 11. juli i 2025.

Lanterns: En serie om superhelten The Green Lantern. Noen av oss husker kanskje den mindre gode filmen The Green Lantern fra 2011, og vi kan jo håpe på at dette blir bedre. I følge Peter Safran blir denne serien et viktig bindeledd i det delte filmuniverset som utvikles.

The Authority: Denne filmen handler om en gjeng superhelter som tar i bruk mer brutale og tvilsomme metoder for å beskytte planeten mot skurker. Kjenner vi James Gunn rett så blir dette brutalt og blodig.

Paradise Lost: En HBO Max Wonder Woman prequel-serie satt på den mytiske øya Themyscira, der Wonder Woman opprinnelig kommer fra. Den er beskrevet som «Game of Thrones-aktig», bare med Amazoner.

The Brave and the Bold: James Gunn kaller denne filmen deres «introduksjon til nye DCs Batman.» Her møter vi både Bruce Wayne og Robin, og forstår jeg ham rett så er dette en veldig annerledes type Batman enn det vi sist så i The Batman – en slags far-sønn-historie.

The Batman II: En fortsettelse av den fenomenale The Batman fra 2022. Robert Pattinson er tilbake i rollen som Bruce Wayne, og Matt Reeves er igjen å finne i regissørstolen. Premieredato er satt til 3. oktober i 2025.

Supergirl: Woman of Tomorrow: En film om jenta fra planeten Krypton. I følge James Gunn er hun noe helt annet enn Superman; hardnakket, kynisk og gjør alt for å overleve. Veldig «hardcore» og muligens mer en anti-heltinne enn noe annet.

Booster Gold: Denne HBO Max-serien er basert på en mindre kjent superhelt. Her er konseptet: en taper og lømmel fra fremtiden reiser tilbake til vår tid der han bruker teknologi fra sin tid til å fremstå som en superhelt.

Swamp Thing: En grøsser om beistet Swamp Thing. Stor, mosegrodd, slimete fyr som bor i myr. Denne filmen er den første i en serie.

Skribent