Se traileren til Julestorm

Én dag før julaften + snøstorm + kansellerte fly = panikk på flyplassen!

Netflix har sluppet traileren til den nye, norske juleserien Julestorm. Den anerkjente regissøren Per-Olav Sørensen (Hjem til julQuicksandNobel) har slått seg sammen med den prisbelønte forfatteren Lars Saabye Christensen, og laget en serie med en stjernespekket nordisk rollebesetning. Julestorm har premiere på Netflix 16. desember 2022.

Om Julestorm:

Desember 2022: En gruppe mennesker ankommer Oslo lufthavn. Noen for å ønske sine kjære velkommen, andre for å reise hjem til familiene sine, og noen for å fly bort og slippe unna julen. Men på en eller annen måte går juleplanene over styr. De er alle strandet på flyplassen og klokken tikker – det er bare 24 timer til jul – så hva gjør de?

Rollebesetning: Dennis Storhøi, Alexandra Rapaport, Ida Elise Broch, Jan Gunnar Røise, Thea Loch Næss, Jon Øigarden, Evelyn Rasmussen Osazuwa, Valter Skarsgård, Maibritt Saerens, Sus Wilkins, Ariadna Cabrol, Ibrahim Faal, Ravdeep Singh, Hanna Ardéhn, Carmen Gloria Pérez, Gard Øyen, Ina Svenningsdal, Line Verndal, Oscar Jean, Talia Angelica Lorentzen, Mattis Herman Nyquist, Catharina Vu, Iker Pedraza Proskauer, Tiril Wishman Eeg-Henriksen, Edward Schultheiss og Ghita Nørby med flere.

Regissør: Per-Olav Sørensen

Manus: Per-Olav Sørensen, Lars Saabye Christensen og Jan Trygve Røyneland

Produsent: Janne Hjeltnes og Ingrid Skagestad ved The Global Ensemble Drama

Filmfotograf: Hallgrim Haug

Produksjonsdesign: Mie Gjersen

Kostymedesign: Oddfrid Ropstad

Musiker: Peter Baden

Format: 6 episoder på cirka 30 minutter

Podcastprodusent og skribent