«The Rings of Power» sesong 2

Spennende nye skuespillere hentes inn.

«Siden premieren har Ringenes herre: Maktens ringer gitt publikum magien og underverket til J.R.R. Tolkiens storslåtte Midgard. Til dags dato er første sesong av serien den beste original-serien til Prime Video i alle regioner. Serien er blitt sett av 100 millioner mennesker over hele verden. Dette er virkelig en global hit. Vi ser frem mot å fortelle flere utrolige historier i sesong 2», forteller Vernon Sanders, sjef for Global Television i Amazon Studios i en pressemelding fra Culver City, California.

Videre forteller Sanders at syv nye skuespillere har blitt tatt in i Ringenes «fellowship». Noen er rimelig ferske, mens de fleste har allerede god erfaring fra store fantasy produksjoner som Game of Thrones og The Witcher, klassikere som Peaky Blinders og The Crown, og storfilmer som Rocketman og Skyfall.

Amelia Kenworthy går fra Shakespeare til Tolkien

«Den nye rollebesetningen er: Gabriel Akuwudike, Yasen ‘Zates’ Atour, Ben Daniels, Amelia Kenworthy, Nia Towle og Nicholas Woodeson. Rollen som «Adar», lederen av orkene, er blitt omarbeidet for sesong 2 og spilles av Sam Hazeldine

Nicholas Woodeson har vi sett i Skyfall blant annet

En global suksess

Alle de åtte episodene i første sesong er nå tilgjengelige for å strømme eksklusivt på Prime Video i mer enn 240 land.

Den første sesongen har vært en suksess uten sidestykke, sett av over 100 millioner mennesker over hele verden, med mer enn 24 milliarder minutter streamet. Den etterlengtede serien tiltrakk seg mer enn 25 millioner globale seere på sin første dag og markerte dermed den største premieren i Prime Videos historie.

Serien har også knust alle tidligere Prime Video-rekorder for flest seere, i tillegg til dette er Maktens Ringer den beste originalserien i alle regioner. Sesongfinalen skapte også et globalt kulturøyeblikk, hvor #TheRingsofPower trendet i flere land i over 426 timer på rad.

Sesong to av serien er produsert av J.D. Payne og Patrick McKay. De får selskap av Lindsey Weber, Callum Greene, Justin Doble, Jason Cahill og Gennifer Hutchison, i tillegg til Charlotte Brandstrom, Kate Hazell, Helen Shang, Andrew Lee, Matthew Penry-Davey og Clare Buxton.

Se alle skuespillerne her:

Ben Daniels fra The Crown
Gabriel Akuwudike har erfaring fra Game of Thrones og War of the Worlds
Yasen «Zates» Azour er med i sesong 2 av The Witcher
Nia Towle var med i Elton John biopic’n Rocketman i 2019

Nicholas Emmanuel Carlie