Ny sesong av Yellowjackets

Yellowjackets sesong 2 kommer på SKY SHOWTIME i Mars 2023

8. desember kungjorde SkyShowtime at den Emmy-nominerte dramaserien Yellowjackets kommer med sin andre sesong fra 25 Mars 2023. Sesong 1 ble Emmy-nominert syv ganger og har en Rotten Tomatoes Score på 100% noe som forekommer ytterst sjeldent.

Serien blander overlevelseshistorie med psykologisk horror og ungdomsdrama. Yellowjackets handler om et high school-lag med ekstremt talentfulle fotballjenter som ender opp som eneste overlevende etter et flykrasj i den nordlige villmarken. Serien viser deres gradvise psykologiske nedbrytning fra samarbeid og team spirit til et liv i ville, primitive klaner. Samtidig får vi se hvordan de forsøker å bygge opp livene sine igjen nesten 25 år etterpå. Det viser seg at det er vanskelig å la det som skjedde i fortiden ligge og at det som begynte i villmarken er langt fra over.

Serien ble skapt av Ashley Lyle og Bart Nickerson (Narcos), Yellowjackets møter vi stjerner som Melanie Lynskey (Castle Rock), Juliette Lewis (Camping), Christina Ricci og Tawny Cypress (Unforgettable). Lauren Ambrose (Six Feet Under, Servant) og Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi) har også blitt med i sesong 2, sammen med Elijah Wood (Ringenes Herre-trilogien).

Vi møter også Sophie Nélisse (The Book Thief), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers), Sophie Thatcher (Prospect),  Samantha Hanratty (SHAMELESS), Courtney Eaton (Mad Max: Fury Road), Liv Hewson (Santa Clarita Diet), Steven Krueger (The Originals), Warren Kole (Shades of Blue) og Kevin Alves.

Podcastprodusent og skribent