tulsa king stallone

Tulsa King eksklusivt på SKYSHOWTIME

Norsk premiere 28. november.

Fra og med Mandag 28. november vil den nye mafiaserien Tulsa King være tilgjengelig på SkyShowtime i Norge.
Serien består av 10 episoder, 2 slippes på lanseringsdagen, deretter slippes 1 episode ukentlig.

Fra produsentene av blant annet Yellowstone og Sopranos kommer nå krim-dramaetTulsa King  hvor vi følger Dwight «The General» Manfredi (spilt av Oscar-nominerte Sylvester Stallone), et medlem av New York-mafiaen. Etter 25 år i fengsel har han endelig blitt løslatt og blir sendt av sjefen sin for å etablere ny virksomhet i Tulsa, Oklahoma, et slags ufrivillig eksil. Han innser at mafiafamilien kanskje ikke har hans beste interesser i tankene og bestemmer seg for å sette sammen sitt eget team. Målet er å etablere et nytt kriminelt imperium på et sted som virker som en helt fremmed verden for ham.

I serien møter vi også Andrea Savage (I’m Sorry), Martin Starr (Silicon Valley), Jay Will (The Marvelous Mrs. Maisel), Max Casella (The Tender Bar), Domenick Lombardozzi (The Tender Bar). The Irishman»), Vincent Piazza (Boardwalk Empire), A.C. Peterson (Superman & Lois) med Garrett Hedlund (The United States vs. Billie Holiday) og Dana Delany (Body of Proof).

Serien er laget av Taylor Sheridan (Yellowstone) sammen med Terence Winter (Sopranos) og involverer en rekke andre produsenter, deriblant Sylvester Stallone selv.

Podcastprodusent og skribent