Top Gun: Maverick kommer på SkyShowtime

Årets største kinofilm kan strømmes eksklusivt på SkyShowtime fra 22. desember

Den populære storfilmen lander på plattformen 22. desember, og utvider med det SkyShowtimes rikholdige tilbud i julen. Filmen kommer eksklusivt på SkyShowtime som eneste abonnementsbaserte strømmetjeneste.

Etter mer enn tretti års tjeneste som en av Sjøforsvarets beste flygere, er Pete «Maverick» Mitchell (Tom Cruise) der han hører hjemme. Han gir sitt aller beste som modig testpilot og unngår forfremmelsen som vil sette ham på bakken. Da han ender opp med å trene en avdeling med TOPGUN-kandidater for et spesialoppdrag som ingen levende pilot noen gang har sett, møter Maverick Lt. Bradley Bradshaw (Miles Teller), med tilnavnet «Rooster», sønnen til Mavericks avdøde venn, Radar Intercept Officer Lt. Nick Bradshaw, alias «Goose.»

Med en usikker fremtid i vente konfronterer Maverick spøkelsene fra fortiden, og blir dratt inn i en konfrontasjon med sin dypeste frykt. Oppdraget krever det ultimate offeret fra dem som blir valgt ut til å fly.

TOP GUN: MAVERICK er produsert av Paramount Pictures, Skydance og Jerry Bruckheimer Films, og har følgende rollebesetning: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis, Ed Harris og Val Kilmer. Filmen er distribuert av Paramount Global Content Distribution.

TOP GUN: MAVERICK slutter seg til den imponerende rekken av nye storfilmer som SkyShowtime-tjenesten tilbyr etter kino- og digital leie/kjøp-vinduet, , inkludert Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Northman, Sing 2, Sonic the Hedgehog 2, The Lost City, Downton Abbey: A New Era, Nope, Belfast, Ambulance og The Bad Guys. 

Podcastprodusent og skribent