Anthony Starr the boys season 4
Foto: Prime Video

The Boys sesong 4 trailer: Butcher i desperat kamp mot Homelander og The Seven

Superhelter blir monstre og kyllinger får superkrefter.

Vi er bare én måned unna den fjerde sesongen av The Boys, og Prime Video har gitt oss en kaotisk smakebit å lade opp med.

Med allerede tre sesonger serien har gitt oss, skulle man trodd det ikke gikk an å gjøre konseptet villere. Men serieskaperne har lovet mer sjokkerende scener enn vi har sett tidligere. Det gjør oss både gira og bekymra.

Konflikten mellom Butcher (Karl Urban) og Homelander (Anthony Starr) ser ut til å eskalere som aldri før. Om du så fjorårets spin-off Gen V fikk du kanskje med deg oppdagelsen av viruset som kan drepe superheltene eller «Supes» som Butcher så fint kaller dem.

Karl Urban the boys season 4
Foto: Prime Video

Homelander har farlig mye makt, samler et nytt The Seven-team og tar nådeløse valg for å vinne presidentvalget. Denne gangen er det også han som kontrollerer The Seven, og ut i fra traileren ser de mer ut som monstre enn helter.

Nå som Butcher har få måneder igjen å leve, prøver han å overbevise teamet Hughie (Jack Quaid), Starlight (Erin Moriarty), Mother’s Milk (Laz Alonso, Frenchie (Tomer Capone) og Kimiko (Karen Fukuhara) å ta desperate tiltak for å redde verdenen.

I traileren ser vi også hvor stor påvirkning Gen V har på fortsettelsen til The Boys. Ikke bare oppdaget Butcher viruset som endelig kan oppnå drømmene hans, men også involveringen av flere karakterer. Blant andre ser vi Sam (Asa Germann) og Cate (Maddie Phillips) fra spin-off-serien.

jeffrey dean morgan the boys season 4
Foto: Prime Video

Vi får også noen få ekstra sekunder av nykommeren Jeffrey Dean Morgan enn hva vi fikk i teaseren. Susan Heyward og Valorie Curry er også med i den nye rollelisten.

The Boys sesong 4 har premiere på Prime Video 13. juni 2024. Se full  trailer nedenfor!