Mufasa in Disney’s MUFASA: THE LION KING. Photo courtesy of Disney. © 2024 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserved.

Mufasa: Løvenes konge teaser-trailer: Mads Mikkelsen med i rollelisten

Den første traileren til Mufasa: The Lion King er her!

Den Oscar-belønte Moonlight-regissøren Barry Jenkins er tilbake med sin første film siden den If Beale Street Could Talk. Denne gangen regisserer han en musikalsk Løvenes konge-film som både fungerer som en forløper og oppfølger av 2019-remaken.

Løvenes konge av Jon Favreau fra 2019 var en direkte remake av 1994-animasjonen med et fotorealistisk utseende. I Mufasa: Løvenes konge, som har premiere senere i år, får vi bakhistorien til Simbas far gjennom flashbacks fortalt av Rafiki (John Kani). Aaron Pierre og Kelvin Harrison Jr. har stemmene til unge versjoner av Mufasa og Scar.

Mufasa i Disneys Mufasa: Løvenes konge. Photo courtesy of Disney. © 2024 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserved.

Donald Glover og Beyoncé Knowles-Carter returnerer til rollene sine. Beyoncés datter Blue Ivy Carter skal spille datteren til Simba og Nala. Det er flere skuespillere som skal spille sine karakterer igjen, blant andre Seth Rogen som Pumbaa, Billy Eichner som Timon og John Kani som Rafiki.

Mads Mikkelsen er en av de nye skuespillerne i Løvenes konge-universet. Dansken skal spille den nye karakteren Kiros, en formidabel løve med store planer for flokken sin.

Rafiki og Mufasa i Disneys Mufasa: Løvenes konge. Photo courtesy of Disney. © 2024 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserved.

Andre medlemmer av rollelisten er Tiffany Boone, Kagiso Lediga, Preston Nyman, Thandiwe Newton, Lennie James, Anika Noni Rose og Keith David. Norske stemmeskuespillere blir annonsert nærmere premieren.

Jeff Nathanson, som skrev The Lion King-remaken, er tilbake som manusforfatter. Sangene blir skrevet av Lin-Manuel Miranda. 

Mufasa: Løvenes konge har premiere i Norge 18. desember 2024. Se hele teaser-traileren nedenfor!


Mufasa: Løvenes konge – © 2024 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.