Døde menn går på ski

Påsken nærmer seg med truende fart og det som kan bli årets store, norske påskekrim har premiere på kino – nemlig filmen «Døde menn går på ski», basert på en bok skrevet av Knut Nærum. Derfor har vi vært så heldige å få med oss Eivind Sander (som spiller en tvilsom BarneTV-Onkel), Nikis Theofilakis (som spiller en ordentlig drittsekk av en mangemillionær) og regissør og manusforfatter Daniel Anda.

Vi snakker om alt mulig rundt denne humoristiske, og svært blodige nye «whodunnit-filmen»: om prosessen med å lage den, innspillingen, de fargerike rollefigurene, historien og påskekrimsjangeren. I tillegg roter vi oss bort i en hel del andre temaer på veien, samt noen skrøner fra settet. Klarer dere å gjette hvem som er morderen?

Gjester
Eivind Sander, Nikis Theofilakis, Daniel Anda
Produsent og programleder
Thor Aaberg
Musikk
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk
Thor Aaberg
Podcastprodusent og skribent