alien romulus trailer
Foto: The Walt Disney Company Nordic

Første Alien: Romulus-trailer gjenoppliver franchisen med skrekk og kaos

Velkommen tilbake til Alien-universet!

Om du har savnet skrekk og spenning fra Alien-filmene er det bare å glede seg. Den første teaser traileren til oppfølgeren Alien: Romulus er ute og det ser ut som vi kan forvente akkurat dette.

Franchisen har uten tvil hatt sine opp og nedturer gjennom årene. Det startet selvfølgelig med den tidløse science fiction-skrekkfilmen til Ridley Scott i 1979, Alien. Og i dag har det utviklet seg til å bli noe større. Så mye at vi fikk to crossover-filmer mellom Xenomoph og Predator. Guilty pleasure-filmer?

Filmserien har mistet noen av sine klassiske horror-elementer men nå virker det som vi er tilbake til det gamle igjen! Fede Alvarez, som har regissert Evil Dead (2013) og Don’t Breathe, er helt klart kjent med sjangeren og får nå strødd på litt science fiction i tillegg.

I denne versjonen tar handlingen sted mellom klassikerne Alien og Aliens og følger mer eller mindre det samme premisset som tidligere: En gruppe med mennesker vs. fryktelige ukjente skapninger. Og ut i fra traileren ser det ut som vi er tilbake til grufulle Facehuggers.

Originalt skulle Alien: Romulus (den åttende Alien-utgaven) ha premiere rett på streaming men rett før innspilling bestemte studioet seg for å sende det på kino. Ridley Scott står som produsent og har allerede gitt tommel opp til regissør Alvarez.

Alien: Romulus har norgespremiere 14. august 2024.