Star Trek Discovery sesong 5
Paramount/SkyShowtime

Star Trek: Discovery sesong 5 – Ny trailer for siste sesong

Traileren for den femte og siste sesongen av Star Trek: Discovery er endelig her.

Etter syv år er Paramount-originalen Star Trek: Discovery på sin veis ende. Nylig ble det annonsert at femte sesong har premiere 4. april, og avsluttes 30. mai etter 10 episoder. Det kan bety 5. april på SkyShowtime i Norge.

Frem til april så kan Star Trek-fans nyte den nye traileren som gir en sniktitt på det siste eventyret til USS Discovery. Serien tar sted et tiår før hendelsene i 1966-originalserien Star Trek Discovery. Sesong fem sender kaptein Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) og mannskapet på et episk eventyr gjennom galaksen for å avdekke et mysterium om en eldgammel makt som har blitt skjult i århundrer. Og de vil møte på flere som er desperate etter å finne denne skatten.

I traileren hører vi blant andre kapteinen som mimrer tilbake til eventyrene de har hatt, og Kovich (den kjente filmskaperen David Cronenberg) som nevner denne skjulte og mektige skatten. Vi ser også resten av mannskapet, for eksempel Saru (Doug Jones), Sylvia Tilly (Mary Wiseman) og Cleveland Booker (David Ajala). Traileren gir også et lite glimt av deres nye fiender som også er ute etter skatten.

Anthony Rapp, som spiller Paul Stamets, nevnte til IGN at «…eventyrstemningen blir sannsynligvis litt annerledes enn de andre sesongene».