©Duplex Records

Norsk filmskaper og fotograf bak ny musikkvideo for rockebandet marOder

Anna Gutto, kjent for sin regidebut med spillefilmen Paradise Highway i 2022, har i samarbeid med fotograf Isabel Watson tatt på seg regioppgaven for en ny musikkvideo for rockebandet marOder. Dette prosjektet viser samarbeidet mellom ulike aktører i den norske kreative industrien.

marOder er hjertebandet til frontmann og låtskriver Aslag Guttormsgaard, som også er kjent fra band som «Black Debbath», «Hurra Torpedo», «De Sørgelige Restene», samt involvert i «Bare Egil Band» og «Aslags Enda Mer Superpopulære Barneshow» og andre initiativer under «Duplex Records». marOder representerer dermed et sentralt prosjekt for Guttormsgaard, hvor hans kreative visjoner og musikalske erfaringer samles.

For musikkvideoen har Gutto og Watson engasjert et bredt spekter av talent fra forskjellige kunstneriske disipliner. Blant bidragsyterne finnes skuespiller Rune Temte, kjent fra Captain Marvel og Eddie the Eagle, og DJ Dave Anthony Barnett. Koreograf Marianne Haugli, skuespiller Mikael Ulrichsen fra Gangs of Oslo, Deniz Nourizadeh-Lillabadi fra Alle Utlendinger Har Lukka Gardiner, kunstner Lisa Hovden, samt modellene Jaime Fuentes og Lilly Poon, bidrar også til videoens produksjon. Fargegraderingen er utført av Christian Wieberg-Nilelsen med kostymedesign av Bella Leikanger Mork.

Sjekk musikkvideoen her:

Skribent