©SkyShowtime

HALO Sesong 2: Se den nye traileren til den episke science fiction-serien

SkyShowtime har nå offentliggjort den nye traileren fra den kommende andre sesongen av science fiction-serien Halo. De to første episodene av den nye sesongen er satt til premiere fredag 9. februar, eksklusivt på SkyShowtime.

I den nye sesongen følger vi Master Chief John-117, spilt av Pablo Schreiber, og hans team av elite-spartanere i deres kamp mot den utenomjordiske trusselen kjent som Covenant. Etter en dramatisk hendelse på en øde planet, får John en sterk følelse av at krigens gang er i ferd med å endre seg. Han setter alt på spill for å avdekke sannheten ingen andre vil tro på: Covenant planlegger et angrep på menneskehetens største bastion. I denne kritiske tiden for galaksen, legger John ut på en reise for å oppdage nøkkelen til menneskehetens overlevelse eller ødeleggelse: Halo.

Serieskaper og produsent David Wiener, kjent fra Brave New World, gir oss denne nye sesongen som bygger på universet som først ble introdusert i 2001 med lanseringen av det første Halo-spillet fra Xbox®. Serien kombinerer dyptgående personlige fortellinger med action og eventyr, i et detaljrikt fremtidsunivers.

Master Chief carrying a person.
©SkyShowtime

Hovedrollene i Halo innehas av Pablo Schreiber som Master Chief, Spartan-117, og Natascha McElhone som Dr. Halsey. Begge er også produsenter for denne sesongen. Gjengangere inkluderer Jen Taylor, Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy, og Danny Sapani.

Blant sesongens nye skuespillere finner vi Joseph Morgan, Cristina Rodlo og Christina Bennington. Fiona O’Shaughnessy og Tylan Bailey vil også gjøre gjesteopptredener.

Halo er produsert av SHOWTIME® i samarbeid med 343 Industries og Amblin Television. David Wiener fungerer som ansvarlig produsent sammen med Steven Spielberg, Darryl Frank og Justin Falvey fra Amblin Television. Kiki Wolfkill representerer Xbox / 343 Industries, med Otto Bathurst og Toby Leslie fra One Big Picture og Gian Paolo Varani. Serien distribueres internasjonalt av Paramount Global Content Distribution.

Skribent