©Warner Bros. Pictures

Tilbake til ødemarken: Anya Taylor-Joy og Chris Hemsworth i ny Mad Max-film

Etter flere års spenning og forventning har endelig den nye traileren til Furiosa: A Mad Max Saga landet, og den lover en intens tilbakevending til George Millers dystopiske univers. Dette nye kapitlet i Mad Max-serien er en original, frittstående handling som utforsker opprinnelsen til den kraftfulle karakteren Furiosa, kjent fra den Oscar-vinnende suksessen Mad Max: Fury Road.

I denne siste tilføyelsen til Mad Max-universet, som ble skapt for over 30 år siden, tar Miller oss med på en reise gjennom en ødemark hvor unge Furiosa, spilt av Anya Taylor-Joy, blir kidnappet fra The Green Place of Many Mothers. Hennes reise gjennom ødemarken, fanget av en stor bikerhorde ledet av Warlord Dementus, er både dramatisk og actionfylt. Filmen utforsker hennes overlevelseskamp og kamp for å finne veien hjem.

«Vi ser ikke bare en utvidelse av det vi elsket fra tidligere filmer, men også en dypere utforskning av Furiosa som karakter,» sier filmskaper George Miller, som også har produsert filmen sammen med sin arbeidspartner, Oscar-nominerte Doug Mitchell.

I tillegg til Taylor-Joy, spiller Chris Hemsworth en fremtredende rolle i filmen, sammen med skuespillere som Alyla Browne og Tom Burke. Bak kulissene finner vi et stjernespekket team, inkludert regissør av fotografi Simon Duggan, komponist Tom Holkenborg, lyddesigner Robert Mackenzie, og mange andre som bidro til den fantastiske Mad Max: Fury Road.

Med dette formidable laget både foran og bak kameraet, er Furiosa satt til å bli en av de mest spennende filmene i 2024. Filmen, som er produsert av Warner Bros. Pictures og Village Roadshow Pictures, vil ha premiere Norgespremiere 22. mai 2024.

Ta en titt på traileren nedenfor for en smakebit på hva Furiosa: A Mad Max Saga har å by på, og forbered deg på en eventyrlig tur tilbake til den brutale og fantastiske verdenen George Miller har skapt.

Skribent