Julefilmer, skumnisser og kaos

Usikker på hvilke julefilmer du bør se? Sjekk ut denne episoden! Med nissalua på skeive og en kald juleøl i hånda synser programleder Thor, Redaktørnissen Eirik og Sharmnissen Eric Sharma om hvilke julefilmer som er de aller beste.

Mens skumnissene flyr veggimellom diskuteres kriteriene for hva som gjør en julefilm god og hvilke som er våre absolutte favoritter. Vi snakker også om gamle klassikere vi er mindre glade i og drar inn en og annen juleserie innimellom. Selv om vi skrøner fælt, og ofte snubler inn i digresjonenes mørke smug , ender vi likevel opp med en slags skakk-kjørt konklusjon til slutt.

God jul alle sammen!Gjester:
Eric Sharma og Eirik Bull
Programleder:
Thor Aaberg
Produsent:
Thor Aaberg
Musikk:
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk:
Lilla Lyd


Podcastprodusent og skribent