©SkyShowtime

Poker Face kommer snart!

Den kritikerroste serien kan strømmes ekskulsivt på SkyShowtime fra 15. september.

De første to episodene av den kritikerroste serien Poker Face med Emmy-nominerte Natasha Lyonne slippes eksklusivt på SkyShowtime fra 15. september, med nye episoder hver fredag.

Poker Face er en krimserie på 10 avsluttende episoder fra den kreative filmskaperen, manusforfatteren og produsenten Rian Johnson, kjent for suksessfilmene Knives Out og Glass Onion. I hovedrollen finner vi Emmy®-nominerte Natasha Lyonne som Charlie Cale – kvinnen med en ekstraordinær evne til å gjennomskue når noen lyver. Hun legger ut på tur i sin Plymouth Barracuda, og ved hvert stopp møter hun en ny gruppe karakterer og merkelige forbrytelser som hun ikke kan la være å løse.

Serien har mottatt strålende anmeldelser og fikk fort «certified fresh» på Rotten Tomatoes, med en kritikerscore på 98 %. I tillegg til Lyonnes Emmy®-nominasjon for Beste kvinnelige skuespiller i en komedieserie, ble Poker Face også Emmy®-nominert for Beste stuntkoordinering (Thomas Place), Beste produksjonsdesign (Judy Rhee, Martha Sparrow, Cathy T. Marshall) og Beste birolle (Judith Light for « Time Of The Monkey»). Serien var dessuten nominert til fire Gold Derby- og fem Hollywood Critics Association Television Award-priser.  

Hovedrolleinnehaver Natasha Lyonne (Russian Doll, Orange Is The New Black) er også medprodusent under selskapet Animal Pictures, og hun har i tillegg skrevet og regissert en episode av serien. 

Poker Face har et stjernelag av gjesteskuespillere, deriblant Adrien Brody, Angel Desai, Audrey Corsa, Benjamin Bratt, Brandon Michael Hall, Charles Melton, Chelsea Frei, Cherry Jones, Chloë Sevigny, Clea DuVall, Colton Ryan, Danielle MacDonald, Dascha Polanco, Ellen Barkin, Hong Chau, Jasmine Aiyana Garvin, Jack Alcott, Jameela Jamil, , John Ratzenberger, Joseph Gordon-Levitt, Judith Light, Leslie Silva, Lil Rel Howery, Luis Guzmán, Megan Suri, Niall Cunningham, Nicholas Cirillo, Nick Nolte, Reed Birney, Rhea Perlman, Ron Perlman, Rowan Blanchard, S. Epatha Merkerson, Shane Paul McGhie, Simon Helberg, Stephanie Hsu, Tim Blake Nelson og Tim Meadows. 

Podcastprodusent og skribent