©SkyShowtime

Se traileren til Taylor Sheridans nye serie «Special Ops: Lioness»

Den offisielle traileren for den etterlengtede spionthrilleren Special Ops: Lioness har blitt sluppet i dag. Serien vil være tilgjengelig for eksklusiv strømming på SkyShowtime senere i år. Oscar-nominerte Taylor Sheridan har laget denne nye spionasjethriller-serien med en stjernespekket rollebesetning, som blant annet inkluderer Zoe Saldaña som har hovedrollen og er eksekutiv produsent, Laysla De Oliveira, Michael Kelly, Morgan Freeman og Nicole Kidman.

Special Ops: Lioness er inspirert av et eksisterende amerikansk militærprogram, og følger livet til Joe (Saldaña) mens hun prøver å balansere sitt personlige og profesjonelle liv som spissen av CIAs spyd i krigen mot terror. Lioness-programmet, under oppsyn av Kaitlyn Meade (Kidman) og Donald Westfield (Kelly), verver en aggressiv Marine Raider ved navn Cruz (De Oliveira) til å operere undercover sammen med Joe i et forsøk på å forhindre et nytt 9 /11.

Special Ops: Lioness får vi også møte Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Stephanie Nur og Hannah Love Lanier. Serien er produsert av Taylor Sheridan, David C. Glasser, Zoe Saldaña, Nicole Kidman, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Jill Wagner, Geyer Kosinski, Michael Malone og John Hillcoat.

Special Ops: Lioness er det siste tilskuddet til Sheridans voksende serieunivers på SkyShowtime, som inkluderer 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Tulsa King og Yellowstone.

Podcastprodusent og skribent