Møt Anson Mount og Rebecca Romijn

Stjernene fra Star Trek: Strange New Worlds

I den spennende andre sesongen av serien Star Trek: Strange New Worlds, får vi igjen gleden av å følge kaptein Pike og mannskapet ombord på romskipet Enterprise. Serien er en spin-off av og oppfølger til den andre sesongen av Star Trek: Discovery, og fungerer som en prequel til den originale Star Trek-serien fra 1960-tallet.

I denne sesongen fortsetter eventyrene til mannskapet på Enterprise gjennom episodiske fortellinger som minner om de eldre Star Trek-seriene. Hver episode utforsker ulike temaer, fra action og komedie til tragedie og romantikk. Sesongen opprettholder likevel en sterk overordnet fortelling, og karakterene påvirkes av hendelsene de opplever. Star Trek: Strange New Worlds reflekterer vårt moderne samfunn og tar blant annet opp temaer som rasisme, diskriminering, kulturelle forskjeller og miljøspørsmål.

Jeg har intervjuet skuespillerne Anson Mount og Rebecca Romijn, som henholdsvis spiller kaptein Pike og Una Chin-Riley (også kalt Nummer En). I dette intervjuet deler de sine tanker og opplevelser knyttet til rollene sine og den nye sesongen av Star Trek: Strange New Worlds. De delte sin begeistring for å være tilbake i Star Trek-universet og beskriver spennende utfordringer og hvordan karakteren har utviklet seg fra forrige sesong.

I løpet av intervjuet diskuterte Mount og Romijn også viktigheten av seriens tematiske dybde og hvordan den utforsker samfunnsmessige spørsmål. De berørte også den episodiske strukturen i serien, som gir rom for forskjellige temaer og historier å utfolde seg.

Star Trek: Strange New Worlds, med sitt sterke ensemble av skuespillere og engasjerende historiefortelling, har allerede fanget oppmerksomheten til både Star Trek-entusiaster og nye seere. Serien bygger bro mellom fortiden og nåtiden i Star Trek-universet, og gir oss en oppdatert og relevant opplevelse i et uendelig univers fullt av stjerner og eksotiske planeter.

For Star Trek-entusiaster der ute er det verdt å merke seg at at denne sesongen byr på en spennende crossover-episode med den animerte serien Star Trek: Lower Decks.

Se Star Trek: Strange New Worlds på SkyShowtime.