(L-R): Christina Ricci as Misty and Elijah Wood as Walter in YELLOWJACKETS Season 2. Photo Credit: Kailey Schwerman/SHOWTIME.

Yellowjackets er en stor seersuksess

Ssesong 2 av overlevningsdramaet er den mest sette tittelen på SkyShowtime i mai.

Finalepisoden av Yellowjackets sesong to hadde nylig premiere på SkyShowtime og serien har fått en stor seerbase i regionen. Den andre sesongen av denne Emmy-nominerte, psykologiske horrorserien var den mest populære tittelen på plattformen i mai.

Serien har fått en rekke 5-ere og strålende kritikker i lokalpressen, blant annet av Filmmagasinet som beskriver sesongen som «tilfredsstillende mørkt, vilt og sinnsykt!» og danske Soundvenue roser dens «skumle spenning og mørke humor», mens svenske Aftonbladet på sin side konkluderer med at det er «den beste TV-serien du sannsynligvis ikke ser på».

Yellowjackets er skapt av Ashley Lyle and Bart Nickerson (Narcos). Hovedrollene bekles av Emmy-nominerte og Critics Choice-vinner Melanie Lynskey (Castle Rock),Oscar-og Emmy-nominerte Juliette Lewis (Camping), Emmy-nominerte Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything) og Tawny Cypress (Unforgettable). Lauren Ambrose (Six Feet Under, Servant) og Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi) har også blitt med i den andre sesongen, sammen med Elijah Wood (The Lord of the Rings-trilogien) som har en sesonglang gjesteopptreden. Yellowjackets distribueres internasjonalt av Paramount Global Content Distribution.

(L-R): Christina Ricci as Misty and Elijah Wood as Walter in YELLOWJACKETS Season 2. Photo Credit: Kailey Schwerman/SHOWTIME.

Serien er en sjangerhybrid av overlevelsesepos, psykologisk skrekk og drama. Historien følger et team av vilt talentfulle jentefotballspillere på videregående skole som blir de (u)heldige overlevende fra en flyulykke dypt inne i den avsidesliggende, nordlige villmarken. Serien forteller om deres forhistorie fra et komplisert liv i villmarken, samtidig som de sporer livene de har forsøkt å sette sammen nesten 25 år senere, og beviser at fortiden egentlig aldri er forbi, og at det som begynte i villmarken, er langt fra over.

I sesong to møter vi også Sophie Nélisse (The Book Thief), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers), Sophie Thatcher (Prospect), Samantha Hanratty (Shameless), Courtney Eaton (Mad Max: Fury Road), Liv Hewson (Santa Clarita Diet), Steven Krueger (The Originals), Warren Kole (Shades of Blue) og Kevin Alves (Locke & Key).

De to første sesongene av Yellowjackets er tilgjengelige for strømming nå på SkyShowtime.

Skribent