©Apple TV+

Sesong 2 av Invasion kommer snart

Apple TV+ presenterer et spennende første glimt av sesong to av den ambisiøse serien Invasion, som har premiere onsdag 23. august. Serien er skapt av den Oscar-nominerte og Emmy Award-nominerte produsenten Simon Kinberg (X-Men-filmene, Deadpool-filmene, The Martian) og David Weil (Citadel). Invasion er en karakterdrevet science fiction-dramaserie som følger en utenomjordisk invasjon fra ulike perspektiver rundt om i verden.

Den actionfylte andre sesongen av Invasion tar til bare måneder etter at den første sesongen sluttet, med romvesener som eskalerer angrepene sine i en fullskala krig mot menneskeheten. I serien ser Golshifteh Farahani, Shioli Kutsuna, Shamier Anderson, India Brown, Billy Barratt, Azhy Robertson, Paddy Holland og Tara Moayedi. Nye i sesong to er blant annet Enver Gjokaj, Nedra Marie Taylor og Naian González Norvind.

«Jeg kunne ikke være mer begeistret for at Invasion kommer tilbake til Apple TV+», sa seriens medskaper og utøvende produsent Simon Kinberg. «Det er en større, mer intens sesong som tar seerne med inn i en storslått kamp rett fra starten. Til syvende og sist handler serien om kraften i å være menneskelig og følelsene som holder oss sammen, spesielt når vi står overfor store utfordringer.»

Siden premieren har serien blitt hyllet som «en serie du må se», en «perfekt skapt sci-fi-serie» og en «velregissert global thriller». Invasion har også blitt rost for sin «fantastiske, actionfylte historie» og for sin evne til å være både «gripende og forfriskende tålmodig». Skuespilleren Golshifteh Farahani ble også hyllet som en «utmerket stjerne».

Den første sesongen av Invasion kan du se på Apple TV+ nå.

Traileren til sesong 2 har ikke kommet ut ennå, men her er traileren til sesong 1:

Skribent