©Apple TV

Se teaser-traileren Foundation sesong 2

Apple TV+ slipper en teaser-trailer for den andre sesongen av Foundation, den episke sagaen skapt av David S. Goyer. Fredag ​​14. juli er serien tilbake. Foundation er basert på Isaac Asimovs prisbelønte science fiction-mesterverk, og i hovedrollene ser vi Emmy-nominerte Jared Harris og Lee Pace. Andre rolleinnehavere inkluderer Lou Llobell og Leah Harvey.

Den andre sesongen består av ti episoder, hvor den første slippes på premieredatoen, etterfulgt av en ny episode hver uke. Apple Original-dramaet er produsert for Apple TV+ av Skydance Television.

Siden første sesong har det gått mer enn et århundre, og spenningene øker i hele galaksen. En hevngjerrig dronning planlegger å ødelegge Imperiet innenfra, og Hari, Gaal og Salvor oppdager en Mentalics-koloni med psioniske evner som truer med å endre hele psykohistorien. Stiftelsen har gått inn i sin religiøse fase, og snart blir den andre krisen åpenbar: krig med Imperiet.

Den storslåtte filmatiseringen av Foundation-trilogien skildrer historien om fire enkeltpersoner som overskrider tid og rom. Gjennom kriser, skiftende lojaliteter og kompliserte forhold blir deres valg avgjørende for menneskehetens skjebne.

I rollebesetningen ser vi Jared Harris, Lee Pace, Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Terrence Mann, Cassian Bilton, Isabella Laughland, Kulvinder Ghir, Sandra Yi Sencindiver, Ella-Rae Smith, Dimitri Leonidas, Ben Daniels, Holt McCallany, Rachel House og Nimrat Kaur.

Foundation er produsert for Apple av Skydance Television. David S. Goyer fungerer som showrunner og eksekutiv produsent. Også Robyn Asimov, Alex Graves, David Ellison, Dana Goldberg og Bill Bost er eksekutive produsenter.

Se den nye teaser-traileren her:

Skribent