Idris Elba vs terrorister i thriller-serien Hijack


Apple TV+ la i dag ut traileren for den kommende serien Hijack, med den Emmy-nominerte skuespilleren Idris Elba (Luther) i hovedrollen og som eksekutiv produsent. Serien, som består av syv episoder, er skapt, skrevet og regissert av George Kay (Lupin, Criminal) og Jim Field Smith (Criminal, Truth Seekers).

Med i rollene finner vi også Archie Panjabi, kjent fra The Good Wife, Snowpiercer og Blindspot. De to første episodene av Hijack vil bli tilgjengelig på Apple TV+ den 28. juni, etterfulgt av en ny episode hver påfølgende onsdag.

Hijack er en spenningserie som utspiller seg i sanntid. Handlingen kretser rundt et kapret fly som forsøker å nå London i løpet av en syv timer lang flyvning, samtidig som myndighetene på bakken desperat forsøker å finne løsninger. Idris Elba portretterer rollen som ‘Sam Nelson’, en dyktig forhandler fra forretningsverdenen som må benytte all sin list for å redde passasjerene ombord – men vil hans risikofylte strategier føre til deres undergang?

Archie Panjabi spiller politibetjent ‘Zahra Gahfoor’, en ekspert på terrorbekjempelse, som blir involvert i etterforskningen fra bakken. I tillegg til Elba og Panjabi, er Christine Adams, Max Beesley, Eve Myles, Neil Maskell, Jasper Britton, Harry Michell, Aimee Kelly, Mohamed Elsandel og Ben Miles med i serien.

Her er den nye traileren:

Skribent