Pictured: Rebecca Romijn as Una, Anson Mount as Pike and Ethan Peck as Spock of the Paramount+ original series STAR TREK: STRANGE NEW WORLDS. Photo Cr: Marni Grossman/Paramount+ ©2022 ViacomCBS. All Rights Reserved.

Star Trek: Strange New Worlds kommer tilbake i juni

På årets First Contact Day annonserte SkyShowtime at den kommende sesongen av Star Trek: Strange New Worlds vil bli utgitt eksklusivt på denne plattformen i løpet av sommeren. Serien, som er produsert av CBS Studios, Secret Hideout og Roddenberry Entertainment, er basert på årene da Captain Christopher Pike var kaptein på U.S.S. Enterprise.

Her følger vi mannskapet på romskipet U.S.S. Enterprise mens de utforsker nye verdener rundt om i galaksen, og inkluderer flere nye karakterer, samt fanfavoritter som Anson Mount som Captain Christopher Pike, Rebecca Romijn som Number One og Ethan Peck som Science Officer Spock.

I tillegg til nye karakterer, vil sesong to også inkludere gjesteopptredener fra Paul Wesley som James T. Kirk, og nykommeren Carol Kane som Pelia. En spesialepisode som kombinerer live action og animasjon vil også bli utgitt, med Tawny Newsome fra Star Trek: Lower Decks som Ensign Beckett Mariner og Jack Quaid som Ensign Brad Boimler som slutter seg til U.S.S. Enterprise. Episoden er regissert av Jonathan Frakes, en skuespiller og regissør fra både Star Trek: The Next Generation og Star Trek: Picard.

Første sesong av Star Trek: Strange New Worlds er allerede tilgjengelig for strømming, men kun på SkyShowtime. Sesong to vil være tilgjengelig på samme plattform fra juni 2023, og vil bli distribuert av Paramount Global Content Distribution. Akiva Goldsman og Henry Alonso Myers er medvirkende serieskapere, mens Goldsman, Alex Kurtzman og Jenny Lumet er ansvarlige produsenter, sammen med flere andre produsenter.

Foto: SkyShowtime

Skribent