Se traileren til serien «City on Fire»

Apple TV+ har nå sluppet traileren for den kommende serien City on Fire, som er produsert av Josh Schwartz og Stephanie Savage (Gossip Girl, The O.C.). Denne dramaserien består av åtte episoder og er inspirert av Garth Risk Hallbergs kritikerroste roman med samme navn.

I rollene finner vi Wyatt Oleff, Chase Sui Wonders, Jemima Kirke, Nico Tortorella, Ashley Zukerman, Xavier Clyde, Max Milner, Alexandra Doke, Omid Abtahi, Kathleen Munroe, John Cameron Mitchell, Geoff Pierson og Beth Malone. De første tre episodene vil bli lansert 12. mai, etterfulgt av en ny episode hver uke frem til 16. juni.

I City on Fire blir en student fra New York University skutt i Central Park på 4. juli 2003. Samantha var alene; det er ingen vitner og svært få fysiske bevis. Hennes venners band spilte på hennes favorittklubb, og da hun gikk for å møte noen, lovte hun å komme tilbake. Men det skjedde aldri. Etterforskningen av Samanthas død avdekker at hun er den avgjørende koblingen mellom en rekke mystiske bybranner, musikkscenen i byen og en rik eiendomsfamilie som er splittet av de mange hemmelighetene de bærer på.

Chase Sui Wonders spiller rollen som Samantha, mens Wyatt Oleff spiller Charlie, en venn av Samantha som sliter med å takle farens død den 11. september, to år tidligere. Etter at Samantha blir skutt, gjør Charlie alt han kan for å løse mysteriet.

City on Fire produseres av Apple Studios for Apple TV+. Schwartz og Savage har skrevet manus til alle episodene og fungerer som showrunners og executive produsenter gjennom Fake Empire. Jesse Peretz vil regissere fire episoder og fungerer også som executive producer. Lis Rowinski fra Fake Empire fungerer som executive co-producer.

Se traileren her: