Idris Elba med i rollelisten for Sonic-spinnoff’en «Knuckles»!

Serien ble først annonsert i februar 2022. I tillegg til at Elba vil spille rollen som Knuckles igjen fra filmen Sonic the Hedgehog 2, har vi nå fått vite at Adam Pally (Happy Endings, The Mindy Project) er klar for å spille rollen som Wade Whipple fra filmfranchisen.

Handlingen i serien finner sted mellom hendelsene i Sonic the Hedgehog 2 og den kommende filmen Sonic the Hedgehog 3, som er planlagt å komme på kino 20. desember 2024. I følge den offisielle beskrivelsen handler serien om Knuckles som trener Wade som sin lærling i Echidna-krigerens veier.

Flere kjente skuespillere vil også ha komme tilbake i serien, blant annet Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Julian Barratt (Mindhorn), Scott Mescudi (Don’t Look Up) og Ellie Taylor (Ted Lasso). Rory McCann (Game of Thrones) vil også ha en gjesteopptreden, sammen med Tika Sumpter, som gjentar rollen som Maddie fra filmene. Det vil bli kunngjort flere rollebesetninger senere.

Produksjonen av serien er nå i gang i London. John Whittington, som jobbet med manuset til Sonic the Hedgehog 2, har skrevet pilotepisoden for Knuckles og fungerer som hovedforfatter og executive producer for serien. Brian Schacter og James Madejski er også forfattere på prosjektet.

Jeff Fowler, som regisserte begge Sonic the Hedgehog-filmene, vil også regissere pilotepisoden og være executive producer for serien. Neal H. Moritz og Toby Ascher fra Original Film, samt Toru Nakahara – alle medlemmer av det kreative teamet for filmene – fungerer som executive producers, sammen med Elba. Ged Wright, Brandon Trost, Jorma Taccone og Carol Banker vil også regissere episoder. Paramount Pictures og Sega of America er produsenter for serien.

Sonic the Hedgehog ble lansert på kinoer i februar 2020, og oppfølgeren hadde premiere i april 2022. Til sammen har de to filmene tjent over 405 millioner dollar på verdensomspennende kinoer.

I Norge vil du kunne se serien på SkyShowtime.

Kilde
Variety
Foto
SkyShowtime
Skribent