Se traileren til «A Town Called Malice»

SkyShowtime bekreftet i dag lanseringsdatoen for den helt nye krimthrillerserien A Town Called Malice. Denne høylydte og frodige dramaserien kommer på SkyShowtime fredag 12. mai, med tre episoder tilgjengelig på lanseringsdagen og nye episoder tilgjengelig for strømming ukentlig, av totalt 8 episoder. 

A Town Called Malice utspiller seg blant strandklubber og palmetrær på Costa del Sol tidlig på 80-tallet. Vi følger Lords, en forbryterfamilie av småtyver fra Sør-London, når de stikker fra London til Spania for å tjene på et uventet hell – og for å unngå oppmerksomheten til politiet i en høyprofilert mordetterforskning. Den eksplosive familiesaga-thrilleren i åtte deler, med Jack Rowan, Jason Flemyng, Martha Plimpton og Tahirah Sharif, er en samarbeidsproduksjon mellom Vertigo Films, Rogue State og Sky Studios.  

Lord-familien spilles av Jason Flemyng (Save Me, Lock, Stock and Two Smoking Barrels) som Albert Lord, Jack Rowan (Born to Kill) som Gene Lord, Tahirah Sharif (The Haunting of Bly Manor) som Cindy Carter, Genes kjæreste, og Martha Plimpton (Mass, The Good Wife) som Mint Ma. Medlemmer av den utvidede familien er Dougray Scott (Ever After, Mission: Impossible 2) som onkel Tony, Lex Shrapnel (Captain America) som Leonard Lord, Daniel Sharman (Fear the Walking Dead, Medici) som Kelly Lord, George Jaques (The Third Day: Autumn) som Anthony Lord og Eliza Butterworth (The Last Kingdom) som Carly Lord. 

Den smarteste, men oversette, yngste sønnen Gene (Rowan), og hans fryktløse forlovede Cindy (Sharif) flykter til Spania for å unngå å bli arrestert etter så vidt å ha overlevd et slagsmål i gangsterverdenen. Paret oppdager fort at de er trukket inn i den lokale underverdenen, og etter dette forfølges de av trøbbel. Når resten av Lord-familien slutter seg til dem på Costa del Sol, innser familien at dette er en gyllen mulighet til å gjenskape seg selv og finne tilbake til sin gamle storhet. Dette irriterer Gene og Cindy, som hadde helt andre planer. Musikk er en stor del av A Town Called Malice, der lydsporet fører minnene tilbake til 80-tallet. 

Nick Love (Bulletproof, The Sweeney) er hovedforfatter, med Melissa Bubnic, John Jackson, Liz Lake og Matt Evans som medskribenter. Hovedregissøren er Jamie Donoughue og serieprodusenten er Andy Noble. 

Se traileren her:

Skribent