Se teaseren til «Lessons in Chemistry» med Brie Larson

Apple TV+ har lansert den første teasertraileren for dramaserien Lessons in Chemistry, med Brie Larson i hovedrollen. Serien er basert på Bonnie Garmus sin roman med samme navn og vil bli tilgjengelig på Apple TV+ i høst.

Handlingen i serien utspiller seg på 1950-tallet og følger Elizabeth Zott (Larson), en kvinne med drømmer om å bli en vitenskapskvinne, men som blir holdt tilbake av det patriarkalske samfunnet. Når hun mister jobben på laboratoriet, takker hun ja til å programleder for et matlagningsprogram på TV, hvor hun bestemmer seg for å lære kvinner og menn mye mer enn bare nye oppskrifter.

I tillegg til Larson, vil serien også inkludere en rekke andre kjente skuespillere, inkludert Lewis Pullman, Aja Naomi King, Stephanie Koenig, Kevin Sussman, Patrick Walker, og Thomas Mann.

Lessons in Chemistry er produsert av Apple Studios og Aggregate Films, med Lee Eisenberg som showrunner og Susannah Grant og Brie Larson som utøvende produsenter. Jason Bateman og Michael Costigan er også utøvende produsenter for Aggregate Films, mens Natalie Sandy og Louise Shore også er utøvende produsenter.

Se den nye teaser-traileren her:

Skribent