Vi skal til Star Wars Celebration 2023!

Filmmagasinet skal dekke Star Wars Celebration i London 7.-10. april.

For første gang siden 2016, vil Star Wars Celebration returnere til Europa. Denne gangen vil det bli holdt i London på ExCel London mellom 7. og 10. april 2023. Det er en stor begivenhet som samler tusenvis av fans fra hele verden som har en lidenskap for Star Wars-universet, og gir dem en unik mulighet til å oppleve dette film- og serie-universet på en helt spesiell måte.

Star Wars Celebration ble første gang arrangert i 1999 i Denver, Colorado, og siden den gang har det blitt holdt hvert annet år i byer som Chicago, Orlando, og Anaheim. Fra og med 2002 har det vært en stort sett årlig begivenhet som har vokst i omfang og popularitet. Med hundrevis av arrangementer og aktiviteter, gir det fansen en mulighet til å delta på paneldebatter, se eksklusive filmvisninger og møte skuespillere, produsenter, regissører og andre sentrale personer fra Star Wars-universet.

Star Wars Celebration tiltrekker seg et bredt spekter av mennesker fra forskjellige bakgrunner og aldersgrupper, som alle er en del av et fellesskap av Star Wars-entusiaster. Det er en mulighet for fans å møte likesinnede mennesker fra hele verden og å dele sin fandom for Star Wars-universet med.

Star Wars Celebration er en viktig begivenhet for Star Wars-fans, og det er alltid mye spenning og forventning knyttet til begivenheten. Fans vil ha muligheten til å delta på en rekke forskjellige aktiviteter som autografsigneringer, paneldebatter, og messe hvor det vil være mulig å kjøpe alt fra t-skjorter til autentiske replikaer av Star Wars-kostymer, rekvisitter og andre collectibles. Eventen er også en av de største cosplay-begivenhetene i Star Wars-fandom.

Et av høydepunktene på Star Wars Celebration er alltid de offisielle Star Wars-paneldiskusjonene, der skuespillere og produsenter fra de nyeste filmene eller TV-seriene deltar. Her får fans får muligheten til å stille spørsmål til skuespillere og filmskapere bak Star Wars-universet.

Ansvarlig redaktør og Star Wars-fan Eirik Bull fra Filmmagasinet vil være til stede på Star Wars Celebration i London i år, og vil rapportere fra begivenheten, være med på panelene og gjøre intervjuer med skuespillere og skapere fra Star Wars-universet. Det er forventet at det vil bli offentliggjort nye detaljer om kommende Star Wars-prosjekter, slik som Disney+-serien Ashoka og neste film i franchisen. I tillegg er skal eventen feire 40-årsjubileet til Star Wars-filmen Return of the Jedi.

Dave Filoni og Jon Favreau regnes av mange som drivkrafen bak moderne Star Wars (bilde fra StarWars.com).

Så langt er det en rekke skuespillere og filmskapere som har meldt at de vi komme til Star Wars Celebration i London. Disse er: Diego Luna, Ewan McGregor, Mads Mikkelsen, Hayden Christensen, Katee Sackhoff, Dave Filoni, Jon Favreau, Giancarlo Esposito, Vivien Lyra Blair, Tony Gilroy, Anthony Daniels, Warwick Davis (med datter Annabelle og sønn Harrison), Andy Serkis, Ashley Eckstein, Rosario Dawson, Denis Lawson, Gwendoline Christie, Ming-Na Wen, Indira Varma, Joonas Suotamo, Dee Bradley Baker, Matt Lanter, Denise Gough, Michelle Ang, Ian McDiarmid, Simon Kassianides, Carl Weathers, Brian Herring, Samantha Alleyne, James Arnold Taylor, Aidan Cook, Silas Carson og Matthew Wood.

Det blir garantert flere påmeldelser i ukene frem til eventen i London.

Star Wars Celebration er en unik mulighet for fans til å lære mer om Star Wars-universet og bli en del av et stort fellesskap av likesinnede mennesker. Det vil være en mulighet til å få vite mer om hva som foregår bak kulissene og få en forsmak på hva som venter i fremtiden. Star Wars Celebration i London vil være en opplevelse som vil gi fansen minner for livet.

Star Wars-universet har en dedikert og lojal fanbase, og Star Wars Celebration er en mulighet for denne fanbasen til å samles og feire sin fandom. Det er en mulighet for fansen til å vise sin lidenskap og kjærlighet for Star Wars-universet, og å koble seg med andre som deler den samme lidenskapen.

Følg med på Filmmagasinet fremover for mer fra Star Wars Celebration i London!

Skribent