Rebecca Ferguson i science fiction-serien Silo

Svenske Rebecca Ferguson (Dune, Mission Impossible) spiller hovedrollen i Apples nye dystopiske, post-apokalyptiske science fiction-serie Silo. Serien, som er på ti episoder, og som vil komme på Apple TV+ den 5. mai, er basert på Hugh Howeys bestselgende boktrilogi.

Silo er historien om de siste ti tusen menneskene på jorden, som har blitt et giftig ødeland. De gjenlevende bor dypt under bakken i en massiv underjordisk silo som ingen vet hvem bygde. De som prøver å undersøke siloens opprinnelse dør raskt på mystisk vis.

Ferguson spiller hovedrollen Juliette, en ingeniør som leter etter svaret på hvorfor en av hennes nære har omkommet. Dette fører henne inn i et mysterium som går langt dypere enn det hun skulle tro.

Sammen med Ferguson møter vi Common (The Chi), Harriet Walter (Succession), Chinaza Uche (Dickinson), Avi Nash (The Walking Dead), David Oyelowo (Selma), Rashida Jones (Parks and Recreation) og Tim Robbins (Mystic River, Shawshank Redeption, War of the Worlds) i rollene.

Sjekk den nye teasertraileren her:

Skribent