Ny trailer til Dead Ringers med Oscar-vinner Rachel Weisz

Den psykoseksuelle thrilleren har eksklusiv premiere på Prime Video, 21. april.

I dag har Prime Video lansert traileren for den etterlengtede psykologiske thrillerserien Dead Ringers. Serien er en moderne tolkning av den klassiske filmen fra 1988 med samme navn av David Cronenberg. Rachel Weisz spiller tvillingrollene Elliot og Beverly Mantle.

Tvillingene deler alt, fra dop og elskere til et ønske om å utfordre gamle behandlingsmetoder og fremme kvinnehelse, selv om det går på bekostning av etikk. Alle seks episodene vil være tilgjengelig eksklusivt på Prime Video i mer enn 240 land verden over fra 21. april.

Rachel Weisz har også en rolle som utøvende produsent på serien, som er skrevet, skapt og produsert av den Emmy-nominerte filmskaperen Alice Birch (Normal People, Succession, The Wonder). Andre medvirkende inkluderer Britne Oldford, Poppy Liu, Michael Chernus, Jennifer Ehle og Emily Meade.

Sean Durkin, som tidligere har regissert filmer som Martha Marcy May Marlene og The Nest, har regissert de to første episodene av serien og bidratt som utøvende produsent på den siste episoden. Teamet inkluderer også Karyn Kusama, Karena Evans og Lauren Wolkstein.

Dead Ringers er en samproduksjon mellom Amazon Studios og Annapurna Television. Alice Birch er showrunner og utøvende produsent sammen med Rachel Weisz for Astral Projection, Stacy O’Neil, Sue Naegle og Sean Durkin. Ali Krug er utøvende produsent for Annapurna Television, mens Erica Kay, Anne Carey og Polly Stokes også er utøvende produsenter. James G. Robinson, David Robinson og Barbara Wall er utøvende produsenter for Morgan Creek.

Skribent