Musikalserien «Grease: Rise of the Pink Ladies» får premieredato

SkyShowtime bekreftet i dag lanseringsdatoen for den nye serien Grease: Rise of the Pink Ladies.  Denne musikalserien er produsert av Paramount Television Studios og kommer til SkyShowtime fredag 7. april. Sesongen består av 10 episoder, og en ny ukentlig episode vil bli lagt ut for strømming hver fredag. 

Handlingen i serien er lagt til 1954, fire år før den originale Grease-filmen. Før rock ‘n’ rollen regjerte og før T-Birds var skolens kuleste, bestemmer fire utskudd seg for å ha det gøy på sine egne premisser. Det utløser en moralsk panikk som vil forandre Rydell High for alltid. 

Marisa Davila spiller rollen som Jane, Cheyenne Isabel Wells spiller Olivia, Ari Notartomaso spiller Cynthia, Tricia Fukuhara spiller Nancy, Shanel Bailey spiller Hazel, Madison Thompson spiller Susan, Johnathan Nieves spiller Richie, Jason Schmidt spiller Buddy, Maxwell Whittington-Cooper spiller Wally og Jackie Hoffman spiller assisterende rektor McGee.  

Serien er skrevet og produsert av Annabel Oakes (Atypical, Transparent), som også er serieskaper og regissør. Marty Bowen og Wyck Godfrey er ansvarlige produsenter for Temple Hill, Adam Fishbach er også med som ansvarlig produsent, og Alethea Jones (Made For Love, Dollface, Evil) regisserte pilotepisoden samt to episoder til, og er ansvarlig produsent. Erik Feig og Samie Kim Falvey er ansvarlige produsenter via PICTURESTART, og Grace Gilroy er produsent. Jamal Sims, som også regisserte, står for koreografien, og musikken er av den GRAMMY Award-nominerte musikkprodusenten Justin Trante.