ameriocan born chinese

«American Born Chinese» med Michelle Yeoh og Ke Huy Quan får premieredato

Se den nye teaseren med Oscar-vinnerne Michelle Yeoh, Ke Huy Quan og Stephanie Hsu.

Disney+ avslørte premieredatoen 24. mai for Disney+-serien «American Born Chinese» i en nylig utgitt TV-reklame som ble vist under reklamepausene i Oscar-sendingen på søndag. Denne første smakebiten på den genre-hoppende action-komedien fra Disney Branded Television-serier produsert av 20th Television, feirer showets to Oscar-vinnere: Michelle Yeoh, Ke Huy Quan og Oscar-nominerte gjestestjerne Stephanie Hsu.

Basert på den grafiske romanen med samme navn av Gene Luen Yang, forteller «American Born Chinese» historien om Jin Wang, en vanlig tenåring som balanserer sitt sosiale liv på videregående skole med sitt hjemmeliv. Når han møter en ny utenlandsk student på første skoledag, kolliderer enda flere verdener når Jin uvitende blir involvert i en kamp mellom kinesiske mytologiske guder.

Denne eventyrlige historien inneholder en internasjonal all-star rollebesetning, inkludert Oscar®-vinnere og Golden Globe-vinnere Michelle Yeoh og Ke Huy Quan («Everything Everywhere All at Once»), Ben Wang («Chang Can Dunk»), to ganger International Emmy Award-nominerte Yeo Yann Yann («Wet Season»), Chin Han («Mortal Kombat»), Daniel Wu («Reminiscence»), tidligere Taekwondo-mester Jimmy Liu og Sydney Taylor («Just Add Magic»). Oscar®-nominerte Stephanie Hsu («Everything Everywhere All at Once») gjester i serien.

Emmy® Award-vinnende forfatter/produsent Kelvin Yu («Bob’s Burgers», «Central Park») er utøvende produsent og showrunner. Destin Daniel Cretton (Marvel’s «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings», «Short Term 12») skal regissere og er utøvende produsent sammen med Melvin Mar og Jake Kasdan (begge fra «Doogie Kamealoha, M.D.», «Jumanji: Welcome to the Jungle» og «Jumanji: The Next Level»), Erin O’Malley («Doogie Kamealoha, M.D.»), Asher Goldstein («Short Term 12», «Just Mercy») og Gene Luen Yang.

Skribent