Interessert i film? Bor det kanskje en filmskaper i deg? Da bør du høre hva regissør Martin Sofiedal og skuespiller Fredrik Skogsrud har å si om å komme seg inn i filmbransjen. De forteller om deres reise fra D.I.Y-eventyrfilmen Benjamin Falck og Dødsdolken til å lage Blasted: Gutta vs. Aliens for Netflix.

Vi får høre mang en god historie fra innspillingene (blant annet geriljafilming i Mallorca), diskuterer romvesener og de mystiske lysene i Hessdalen. Gutta byr på seg selv og deler tips og triks om hvordan man kan komme i gang med å lage film.

Se Blasted! Gutta vs Aliens her:

Se Benjamin Falck & Dødsdolken her:

Gjester
Martin Sofiedal og Fredrik Skogsrud
Programleder
Thor Aaberg
Programleder
Thor Aaberg og Eirik Bull
Musikk
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk
Lilla Lyd
Andre steder å lytte?
Skribent