«Drops of God» på Apple TV+ 21. april

Apple TV+ er snart klar med den fransk-japanske dramaserien «Drops of God» fra Legendary Entertainment. De to første episodene blir lansert den 21. april, etterfulgt av en ny episode hver uke frem til 2. juni. Serien består av åtte episoder og er basert på den japanske manga-serien med samme navn.

«Drops of God», som er filmet på fransk, japansk og engelsk, tar oss med inn i gastronomiens og den dyre vinenes verden. Hovedrollene spilles av Fleur Geffrier («Das Boot», «Elle») og Tomohisa Yamashita («The Head», «Tokyo Vice», «Alice in Borderland»).

Storyen er beskrevet slik: Franske Alexandre Léger, som skapte den verdenskjente Léger Wine Guide, har nettopp gått bort i sitt hjem i Tokyo, 60 år gammel. Han etterlater seg sin datter Camille (Geffrier) som bor i Paris og ikke har sett faren siden foreldrenes separasjon da hun var ni år gammel. Når Camille reiser til Tokyo for å undersøke testamentet, får hun vite at faren har etterlatt henne en ekstraordinær vinsamling – den største samlingen i verden ifølge ekspertene. Men for å kunne arve samlingen må Camille konkurrere mot Issei Tomine (Yamashita), en briljant ung vinmaker. Den biologiske datteren blir satt opp mot en adoptert sønn i en duell delt inn i tre tester om vin-kunnskap. Vinneren får hele Légers imperium, mens taperen går tomhendt. Men hvordan kan Camille vinne en slik duell? Hun vet jo ingenting om vin – og har heller aldri smakt en dråpe.

photo Fabien MALOT

Manuset er skrevet av serieskaperen Quoc Dang Tran («Marianne», «Parallel»). Klaus Zimmermann («Borgia», «Trapped») er executive produsent, Oded Ruskin («No Man’s Land», «Absentia») er regissør, og Les Productions Dynamic, i samarbeid med 22H22 og Adline Entertainment, står for produksjonen. Serien presenteres i samarbeid med France Télévisions og Hulu Japan og er inspirert av manga-serien skapt av Tadashi Agi, med kunstverk fra Shu Okimoto, publisert av Kodansha.

Skribent