SkyShowtime på plass Europa

SkyShowtime fullfører sin utrullingen i Europa i 2023, idet de siste markedene Spania og Andorra får tilbudet 28. februar. Strømmetjenesten, som fikk alle myndighetsgodkjenninger i februar 2022, vil da ha blitt lansert i mer enn 20 markeder på bare fem måneder.

Utrullingen av SkyShowtime begynte i september 2022, da tjenesten debuterte i Norden med lanseringen i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Deretter ble SkyShowtimes tilbud med nye Hollywood-filmer og eksklusive nye serier fra verdens største studioer introdusert i Nederland og Portugal i oktober. Etter et eksklusivt lanseringsarrangement i Amsterdam med internasjonale stjerner i november, avrundet SkyShowtime 2022 ved å gå inn i Sentral- og Øst-Europa for første gang med lanseringen i Bosnia-Hercegovina, Bulgaria, Kroatia, Montenegro, Serbia og Slovenia i desember.

SkyShowtime er nå lansert i resten av de sentral- og østeuropeiske markedene, inkludert Albania, Tsjekkia, Ungarn, Kosovo, Nord-Makedonia, Polen, Romania og Slovakia. Med lanseringen av tjenesten i Spania og Andorra 28. februar er SkyShowtimes vellykkede utrulling komplett.

Yellowstone kan sees på SkyShowtime.

I dag annonserte SkyShowtime også to spanskspråklige SkyShowtime-originalserier som legges ut på tjenesten om kort tid, nemlig etterlengtede Bosé og Los Enviados. I tillegg annonserte selskapet at flere nye og eksklusive lanseringer har premiere på SkyShowtime i løpet av de neste månedene, deriblant Fatal Attraction og Grease: Rise of the Pink Ladies, sammen med A Town Called MaliceLioness og Rabbit HoleYellowstone sesong 5 del B har også premiere i løpet av de neste månedene.

Sist måned, i et stort oppkjøp, annonserte SkyShowtime dessuten at selskapet har sikret seg eksklusive rettigheter over hele Europa til 21 europeiske originalserier fra HBO Max, deriblant 168 episoder av originalserier. Tre helt nye serier blir SkyShowtime-originalserier og får verdenspremiere på SkyShowtime. Disse omfatter ID (Finland og Sverige), The Winner (Tsjekkia og Slovakia) og Warszawianka (Polen). I tillegg har andre sesong av Por H o Por B (Spania) premiere på SkyShowtime. Oppkjøpet gjør SkyShowtime til en viktig aktør innen originalinnhold og styrker det kommende lokale innholdstilbudet i alle landene.

I tillegg til at det er tilgjengelig direkte for forbrukeren via nettstedet www.skyshowtime.com og via SkyShowtime-appen på Apple iOS, tvOS, Android-enheter, Android TV, Google Chromecast og LG TV, har SkyShowtime i dag også annonsert et samarbeid med Samsung. Fra og med 14. februar vil kunder i alle markeder kunne se SkyShowtime gjennom utvalgte Samsung smart-TV-er*.

Tom Cruise and Jennifer Connelly in Top Gun: Maverick from Paramount Pictures, Skydance and Jerry Bruckheimer Films.

SkyShowtimes administrerende direktør Monty Sarhan uttaler:«I løpet av bare fem måneder har SkyShowtime blitt lansert i mer enn 20 markeder over hele Europa. Jeg er utrolig stolt av hele teamet, som har jobbet så hardt for å få dette til å skje. Vi er jobber hardt for disse markedene og gleder oss til å tilby nye kunder underholdningen de elsker, til en fabelaktig pris. Fra de nyeste seriene og storfilmene fra våre ikoniske og verdenskjente studioer til originalprogrammer – SkyShowtime er den neste store strømmetjenesten i Europa.»

SkyShowtime har team fordelt på seks regionale kontorer som er spesifikt opprettet for Europa. Appene og innholdet blir tilgjengelig på 18 ulike språk i de forskjellige markedene.

SkyShowtime tilbyr kundene tilgang til eksklusive TV-premierer på nye kinofilmer fra Universal Pictures og Paramount Pictures, nye og eksklusive manusserier, innhold for barn og familier samt et utvalg av ikoniske titler fra arkivet og boksett fra Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios og Peacock – som alle strømmes på ett sted.

Skribent