Elizabeth Olsen i ny HBO-serie

Love & Death, en ny Max Original-serie med Elizabeth Olsen og Jesse Plemons i hovedrollene, har premiere torsdag 27. april på HBO Max. De første tre episodene slippes på premieredagen, etterfulgt av én episode ukentlig til og med 25. mai. 

Dramaserien, som er skrevet av David E. Kelley og regissert av Lesli Linka Glatter, forteller den sanne historien om Candy og Pat Montgomery og Betty og Allan Gore. De to kirkegående ekteparene fra Texas nyter det lykkelige småbylivet, helt til en hemmelig affære får en av dem til å plukke opp en øks…  

Seriens rollebesetning inkluderer Elizabeth Olsen, Jesse Plemons, Lily Rabe, Patrick Fugit, Krysten Ritter, Tom Pelphrey, Keir Gilchrist og Elizabeth Marvel.  

Love & Death er en samproduksjon med Lionsgate. Executive produsenter er David E. Kelley (som også er seriens manusforfatter) gjennom David E. Kelley Productions; Nicole Kidman og Per Saari gjennom Blossom Films;  Lesli Linka Glatter (som regisserer de første fire og den siste episoden); Scott Brown og Megan Creydt gjennom Texas Monthly; Matthew Tinker; Michael Klick og Helen Verno. Miniserien er inspirert av boken «Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs» og en serie artikler publisert i Texas Monthly («Love & Death in Silicon Prairie», del I & II). Serien er valgt ut til SXSW Film & TV-festival 2023. 

Love & Death består av 7 episoder og har premiere 27. april på HBO Max. 

Se den første teaseren her:

Skribent