Ny trailer til The Mandalorian!

"This is the way."

Dette er en god tid for Star Wars-fans. Til tross for diskusjoner og litt negativ fandom her og der, er det vanskelig å nekte på at Disney og Lucasfilm har blåst nytt liv i Star Wars-universet etter at de kjøpte det fra George Lucas i 2012. Og nå er en av de store fan-favorittene, The Mandalorian, snart tilbake med ny sesong.

Da vi sist møtte Din Djarin og Grogu (også kjent som Mandalorian og Baby Yoda) hadde de nettopp hisset på seg den religiøst konservative Mandalorian-stammen som hadde oppdratt Din Djarin etter at han ble foreldreløs i Klonekrigene.

Etter å ha julpet Boba Fett med noe lokalt bråk på ørkenplaneten Tatooine, er nå Din Djarin og Grogu på vei tilbake til Mandalore for å prøve å gjøre bot for sine synder. Men dette kan nok bli vanskelig, for med ham har han sverdet «The Dark Saber», som gir ham rett til å regjere hele Mandalorian-folket – en rett han ikke ønsker, men som han bare kan gi fra seg dersom noen beseirer ham i kamp.

Sesong 3 av The Mandalorian kommer på Disney+ 1. mars. I rollene ser vi Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow and Giancarlo Esposito. 

Her er den nye traileren!

Skribent