MAYOR OF KINGSTOWN: Pictured (L-R): Tobi Bamtefa as Deverin “Bunny” Washington and Jeremy Renner as Mike McLusky in season 2, episode 1 of the Paramount+ series MAYOR OF KINGSTOWN. Photo Cr: Dennis P. Mong Jr./Paramount + © 2022 Viacom International Inc. All Rights Reserved.

Gjenmøte med Mayor of Kingstown

Sesong 2 av dramaserien har premiere på SkyShowtime 30. januar.

Den nye traileren og bilder fra andre sesong av dramaserien Mayor of Kingstown er nå tilgjengelig, i forbindelse med at serien kommer på SkyShowtime fra 30. januar. 

Oscar-nominerte Taylor Sheridan og Hugh Dillon står bak Mayor of Kingstown, hvor vi følger den mektige familien McLusky i Kingstown, Michigan, der fengselssystemet er den eneste industrien som går med solid overskudd. Serien tar opp temaer som institusjonell rasisme, korrupsjon og ulikhet, og gir et usminket innblikk i deres forsøk på å etablere orden og rettferdighet i en by som ikke har noen av delene. Andre skuespillere i serien er Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley og Aidan Gillen. 

Mayor of Kingstown er produsert av MTV Entertainment Studios, 101 Studios og Bosque Ranch Production. Ansvarlige produsenter er Taylor Sheridan, Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson, Regina Corrado og Stephen Kay. 

Den andre sesongen av Mayor of Kingstown er det seneste tilskuddet i Sheridans voksende produksjon på SkyShowtime, som omfatter 1923, 1883, Tulsa King og den kommende serien Lioness. 

Den første sesongen av Mayor of Kingstown er nå tilgjengelig for strømming på SkyShowtime. 

Skribent