House of the dragon sesong 2 trailer
Foto: HBO Max

House of the Dragon sesong 2 trailer og premieredato: Hvilken side er du på?

Er du Team Black eller Team Green?

Vi nærmer oss fortsettelsen på Game of Thrones-forløperen House of the Dragon. I dag droppet det ikke bare én, men TO trailere! En for Team Black og en for Team Green.

Trailerne gir en smakebit på hva vi kan forvente i sesong 2 men også et interessant perspektiv fra to sider. Om du har sett første sesong er du nok fortsatt i sjokk over hvordan det endte. (I kjent GoT-stil).

I Team Black-traileren er kampen for å få Dronning Rhaenyra (Emma D’Arcy) på tronen i gang og hun er mildt sagt rasende. Den som står i mot vil møte alvorlige konsekvenser.

Så har vi Team Green-traileren som forbereder seg på ild og legger ut en plan for å beholde Aegon II (Tom Glynn-Carney) på tronen. Alicent (Olivia Cooke) fortsetter troen på at Viserys ville ha sønnen sin Aegon som sin arvtager.

Det store temaet handler altså om å velge side og vil sette i gang George R.R. Martins velkjente Targaryan-krig Dance of the Dragons fra boka Fire & Blood som dekker viktig historie i Westeros.

Andre som returnerer til rollene sine, og som vi ser i trailerne, er Matt Smith, Steve Toussaint, Eve Best, Rhys Ifans, Ewan Mitchell og Phia Saban.

I den andre sesongen blir vi også introdusert til noen nye karakterer som Cregan Stark (Tom Taylor), dragen Sunfyre, og muligens Daeron Targaryan.

House of the Dragon sesong 2 har premiere 17. juni på HBO Max. Til den tid har strømmetjenesten endret navn til Max.